Strippenkaarten

Heb je een vraag waar ik je heel snel op afstand mee kan ondersteunen of weet je nog niet precies hoe vaak of hoe lang je mijn ondersteuning nodig hebt?
 
Dan kan je bij mij een strippenkaart kopen, je bepaalt zelf het aantal strippen en dus uren, wanneer je deze nodig hebt en graag wilt inzetten.
Ik kan problemen voor je uit handen nemen of jou laten zien hoe je het voortaan zelf op kunt lossen.
 
Hulp op afstand, helemaal zoals jij het fijn vindt.

Neem contact met mij op


  Wat anderen zeggen...

  Siets Bakker

  Cynthia snapt wat ik vraag en ik kan er volledig op vertrouwen dat ze doet wat ze zegt.
  Bovendien denkt ze altijd even mee, ze vraagt zich af of ik de goede vraag gesteld heb of dat er misschien nog iets is wat ik niet weet of vergeten ben.
  Dat voelt als een backup, heel fijn is dat.

  Siets Bakker

  -

  Rake Vragen

  Joop Buunk

  Cynthia ondersteunt mij met mijn LOGICONS website, online leeromgeving website: Lean Six Sigma Coaching en met overige marketing en administratieve zaken.
  Zo heeft ze mij ondersteunt in het accrediteringsproces van het LCS Lean Competence System, ontwerpen van brochures en flyers, schrijven van de handleiding van de online leeromgeving voor mijn klanten.
  Met al mijn vragen kan ik altijd bij haar terecht en denkt ze mee, maar ook geeft ze mij ongevraagd haar welkome mening en zeer handige tips.
  Een duizendpoot die mij ontzorgt waardoor ik ook kan doen waar ik goed in ben. Soms even en snel in actie maar steeds met een blijvend en kwalitatief uitstekend resultaat.

  Joop Buunk

  -

  LOGICONS - Lean Six Sigma Coaching