Opdrachtgevers

Wat anderen zeggen...

Foto Pauline

Cynthia is een hele betrokken VA.
Ze denkt mee, is pro actief en heel betrokken.
Met haar kennis van online marketing heeft ze ons goed geholpen met het inplannen van social media, marketing kalenders maken en het verzamelen van data uit Google analytics.
Ze is prettig om mee te werken en ontzettend flexibel.
Kortom een hele fijne aanvulling voor je bedrijf. 

Pauline Weuring

-

Uit Pauline's Keuken

Joop Buunk

Cynthia ondersteunt mij met mijn LOGICONS website, online leeromgeving website: Lean Six Sigma Coaching en met overige marketing en administratieve zaken.
Zo heeft ze mij ondersteunt in het accrediteringsproces van het LCS Lean Competence System, ontwerpen van brochures en flyers, schrijven van de handleiding van de online leeromgeving voor mijn klanten.
Met al mijn vragen kan ik altijd bij haar terecht en denkt ze mee, maar ook geeft ze mij ongevraagd haar welkome mening en zeer handige tips.
Een duizendpoot die mij ontzorgt waardoor ik ook kan doen waar ik goed in ben. Soms even en snel in actie maar steeds met een blijvend en kwalitatief uitstekend resultaat.

Joop Buunk

-

LOGICONS - Lean Six Sigma Coaching

Karin Raadschelders

Cynthia is een bevlogen en ambitieuze VA die oplossingsgericht en doelgericht voor je aan de slag gaat. Naast het bieden van administratieve ondersteuning heeft ze ook de website van Genius Recruitment het leven ingeblazen.
Ik werk graag samen met Cynthia, ze geeft je de mogelijkheid ad hoc ondersteuning te bieden, ze is accuraat en werkt snel.
Een aanrader voor iedere kleine onderneming die wel wat hulp kan gebruiken, zodat je zelf de focus kan leggen op de business en kan blijven doen wat je moet doen.

Karin Raadschelders

-

Genius Recruitment

Siets Bakker

Cynthia snapt wat ik vraag en ik kan er volledig op vertrouwen dat ze doet wat ze zegt.
Bovendien denkt ze altijd even mee, ze vraagt zich af of ik de goede vraag gesteld heb of dat er misschien nog iets is wat ik niet weet of vergeten ben.
Dat voelt als een backup, heel fijn is dat.

Siets Bakker

-

Rake Vragen

Laury van Borselen - de Weert, www.laubella.nl

Cynthia is een echte topper in haar vak.
Ze helpt je rust te creëren in alle chaos met werkzaamheden die gedaan dienen te worden. Daarnaast heeft ze een hele fijne kijk op zaken en denkt zij vooruitstrevend met je mee!
Cynthia van YVAP is een echte aanrader!!!

Laury van Borselen - de Weert

-

Laubella Fashion & Styling